مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 21:002023-04-08اجتماعي

بازدید 280 هزار مسافر نوروزی از جاذبه های کردکوی/ تلاش برای احداث تله کابین


شهردار کردکوی از پیگیری برای احداث تله کابین در این شهر خبر داد و گفت: ساخت تله کابین مطالبه مردم کردکوی است.

- ایسنا/گلستان شهردار کردکوی از پیگیری برای احداث تله کابین در این شهر خبر داد و گفت: ساخت تله کابین مطالبه مردم کردکوی است.

ابراهیم جرجانی امروز شنبه 19 فروردین در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: در ابتدای فعالیتم در شهرداری کردکوی، این شهر از نقاط ضعف و کمبودهای فراوانی در بخش های مختلف اعم از آسفالت و وجود چاله و چوله ها، نبود فضای سبز و پارک شهری و وجود مناظر زشت و زننده در رنج بود که تمام تلاش خود را برای رفع این کاستی ها به کار گرفتیم.

وی از اجرای نهضت آسفالت در شهر کردکوی خبر داد و افزود: در فاز نخست 10 هزار تن آسفالت در سطح شهر توزیع شد و در فاز دوم نیز 10 هزار تن دیگر در کردکوی توزیع می شود.

همچنین عزم خود را جزم کردیم تا 10 هزار تن آسفالت دیگر طی سال جاری در سطح شهر توزیع شود.

شهردار کردکوی با بیان اینکه طرح مطالعاتی جمع آوری آب های سطحی به زودی در کردکوی به اتمام می رسد و روند اجرایی آن آغاز خواهد شد، بیان کرد: لایروبی تنها رودخانه سطح شهر کردکوی از دیگر اقدامات ما بود.

جرجانی با بیان اینکه پارک شهر کردکوی نه تنها نماد کردکوی که به نماد استان تبدیل شده و زمین رضایتمندی مردم را فراهم کرده است، تصریح کرد:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازدید 280 هزار مسافر نوروزی از جاذبه های کردکوی/ تلاش برای احداث تله کابین

بازدید 280 هزار مسافر نوروزی از جاذبه های کردکوی/ تلاش برای احداث تله کابین