مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 17:052023-04-08سياسي

220 پایگاه طرح اکرام ایتام در زنجان دایر شد


مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: در حال حاضر 26 هزار و 622 حامی در قالب طرح اکرام ایتام و طرح محسنین با این نهاد همکاری می کنند.

- زنجان-مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: در حال حاضر 26 هزار و 622 حامی در قالب طرح اکرام ایتام و طرح محسنین با این نهاد همکاری می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، روح الله صالحی گفت: یکی از طرح هایی که در کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان به صورت جدی اجرا و دنبال می شود، طرح اکرام ایتام است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 4476 فرزند معنوی یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان هستند، گفت: با همکاری مناسب خیران استان زنجان رتبه دوم میانگین سرانه دریافتی ایتام از محل کمک خیرین و حامیان را دارد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با بیان اینکه خیران با هر مبلغی می توانند در طرح اکرام ایتام و محسنین مشارکت کنند، اضافه کرد: خیران نیک اندیش زنجانی می توانند از طریق ارسال عدد 1 به سرشماره 3000333324 و یا مراجعه به سایت Ekram.

emdad.

ir حمایت مادی و معنوی فرزندان ایتام و محسنین را عهده دار شوند.

صالحی همچنین به اجرای پویش به عشق علی (ع) در قالب برنامه های ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: بر همین اساس از آغاز هفته اطعام و اکرام ایتام که از روز ولادت با سعادت امام حسن مجتبی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

220 پایگاه طرح اکرام ایتام در زنجان دایر شد

220 پایگاه طرح اکرام ایتام در زنجان دایر شد