مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 13:552023-04-08بين الملل

اعلام مخالفت مجدد مردم «مغرب»با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی


ده ها نفر از مردم مغرب ضمن تأکید بر حمایت از فلسطین و مسجدالاقصی، مخالفت دوباره خود را با عادی سازی روابط کشورشان با رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ده ها تن از مردم مغرب در پایتخت این کشور در همبستگی با فلسطین و مسجدالاقصی پس از تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند و پایان عادی سازی روابط با تل آویو و جرم انگاری آن را خواستار شدند.

بر اساس این گزارش، ده ها تن از مردم مغرب عصر دیروز جمعه در رباط در همبستگی با فلسطین و مسجدالاقصی پس از تجاوزات اخیر رژیم اشغالگر راهپیمایی کردند و پایان دادن به عادی سازی روابط با این رژیم را خواستار شدند.

ده ها نفر از حقوقدانان و فعالان مغربی در مقابل ساختمان پارلمان این کشور در مرکز رباط تجمع کردند تا همبستگی خود را با فلسطین به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی و تشدید تنش در غزه و لبنان اعلام کنند.

تظاهرکنندگان با حمل پرچم ها و کوفیه های فلسطینی و تصاویر مسجدالاقصی، خواهان پایان عادی سازی روابط رباط - تل آویو و حتی جرم انگاری آن شدند و شعارهایی مانند مردم خواهان سرنگونی عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر هستند… فلسطین امانت است و عادی سازی خیانت… ما در مخالفت با عادی سازی روابط ثابت قدم هستیم سر دادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام مخالفت مجدد مردم «مغرب»با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

اعلام مخالفت مجدد مردم «مغرب»با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی