مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 12:552023-04-08بين الملل

شکایت بایدو از اپل و چند برنامه نویس متقلب


شرکت چینی بایدو از شکایت از تعدادی برنامه نویس و نیز شرکت اپل به علت عرضه نسخه های تقلبی بات ارنی خود در اپ استور این شرکت آمریکایی خبر داده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، بات هوش مصنوعی ارنی شرکت بایدو ماه گذشته راه اندازی شده و پاسخ چینی ها به بات هوش مصنوعی چت جی پی تی محسوب می شود.

شکایت بایدو در دادگاهی در شهر پکن ثبت شده و این شرکت خواستار مجازات برنامه نویسانی است که نسخه های تقلبی این بات را به طور گسترده و به خصوص در فروشگاه آنلاین شرکت اپل منتشر کرده اند.

بایدودر بیانیه ای که اواخر روز جمعه در حساب رسمی وی چت Baidu AI خود منتشر کرد، اظهار داشت: در حال حاضر، هیچ برنامه رسمی که حاوی بات ارنی باشد، وجود ندارد.

تا زمان اعلام رسمی شرکت ما، هر برنامه ارنی که از اپ استور یا فروشگاه های دیگر می بینید جعلی است.

اپل به درخواست برای اظهار نظر در این زمینه پاسخ نداده است.

حداقل چهار برنامه با نام چینی ربات ارنی وجود دارد که همگی جعلی بوده و در اپ استور اپل در دسترس هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شکایت بایدو از اپل و چند برنامه نویس متقلب

شکایت بایدو از اپل و چند برنامه نویس متقلب