مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 12:052023-04-08سياسي

برنامه اماکن متبرکه، مساجد و حسینیه ها در شب های قدر 1402


مراسم شب های قدر در مساجد، حسینیه ها و اماکن متبرکه سراسر کشور برگزار می شود.

- به گزارش جماران، برنامه مساجد، حسینیه ها و اماکن متبرکه در شب های قدر در پی می آید: حرم مطهر رضوی شب نوزدهم مراسم از ساعت 20:30 با قرائت قرآن و دعای جوشن کبیر، مداحی و مناجات خوانی توسط مرثیه سرایان اهل بیت(ع) آقایان برادران واعظی، عارف و ذاکری شروع شده و در ادامه نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله علم الهدی به سخنرانی پرداخته و آیین قرآن به سر گرفتن انجام می شود.

شب بیست و یکم مراسم از ساعت 20:30 با تلاوت آیات روح بخش قرآن کریم و قرائت دعای جوشن کبیر و مرثیه سرایی در وصف شهادت مظلومانه مولای متقیان علی(ع) توسط مداحان اهل بیت(ع) آقایان اسلامی فر و سروری آغاز می شود.

سخنرانی و آیین قرآن به سر گرفتن توسط حجت الاسلام ناصر رفیعی، روحانی خطیب و کارشناس دینی از دیگر برنامه های این شب خواهد بود.

شب بیست و سوم مراسم از ساعت 20:30 با قرائت قرآن و دعای جوشن کبیر و نیایش و روضه خوانی ذاکران اهل بیت(ع) آقایان میرداماد و ملائکه شروع می شود و در ادامه حجت الاسلام عالی، کارشناس مذهبی به ایراد سخنرانی و انجام مراسم احیا می پردازد.

*** حرم حضرت معصومه (س) شب نوزدهم ماه مبارک رمضان از ساعت 22 دعای افتتاح با صدای حجت الاسلام والمسلمین ضیایی و از ساعت 23 دعای جوشن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه اماکن متبرکه، مساجد و حسینیه ها در شب های قدر 1402

برنامه اماکن متبرکه، مساجد و حسینیه ها در شب های قدر 1402