مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 10:502023-04-08اقتصادي

آغاز برداشت گندم از مزارع رودبار جنوب/ پیش بینی برداشت 90 هزار تن محصول


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار جنوب از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از 30 هزار هکتار اراضی این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود بیش از 90 هزار تن گندم از این مزارع برداشت شود.

-  به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار جنوب، یعقوب مرادی امروز اظهار کرد: در سال زراعی جاری بیش از 30 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گندم با ارقام غالب چمران دو، مهرگان و برات اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار جنوب بیان داشت: این میزان کشت نسبت به سال قبل افزایش 70 درصدی داشته است و پیش بینی می شود از این سطع بالغ بر 90 هزار تن گندم برداشت شود.

وی خاطرنشان کرد: برداشت گندم از نیمه فروردین ماه آغاز شده و تا اوایل خردادماه ادامه دارد و به منظور خرید تضمینی گندم دو مرکزخرید در این شهرستان فعال است.

پایان پیام/3763/ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت گندم از مزارع رودبار جنوب/ پیش بینی برداشت 90 هزار تن محصول

آغاز برداشت گندم از مزارع رودبار جنوب/ پیش بینی برداشت 90 هزار تن محصول