مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 فروردین 1402 ساعت 13:062023-04-07اقتصادي

دستبافته های مددجویان خراسان جنوبی در بازارهای جهانی


محمد عرب، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی امروز  درگفت وگو با خبرنگار فارس از بیرجند اظهار داشت: به منظور استعدادسنجی و مشاوره شغلی فرش بافان مددجویان زیر پوشش این نهاد دیدارهای چهره به چهره ای با تولیدکنندگان فرش دستباف صورت می گیرد.

وی افزود: از رویکرد های اساسی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی در ایجاد طرح های قالیبافی و انتخاب نوع فرش است و مددجویان برای تکمیل پرونده به واحد مربوطه معرفی می شوند.

 مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی تصریح کرد: مددجویان زیرپوشش این نهاد پس از تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز با همکاری و همراهی این نهاد برای طرح راه اندازی کارگاه بافت فرش اقدام می کنند.

غرب یادآور شد: در مرحله بافت فرش دست باف توسط مددجویان نیز از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) استادکار ناظر طرح بصورت ماهانه و به طور منظم بر روند کیفیت بافت فرش نظارت دارد.

وی خاطرنشان کرد:  پس از اتمام بافت فرش توسط مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) از سوی کارشناسان این نهاد ضمن ارزیابی و قیمت گذاری در راستای فروش محصول مساعدت های لازم انجام می شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: فرش تولیدی مددجویان زیرپوشش این نهاد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستبافته های مددجویان خراسان جنوبی در بازارهای جهانی

دستبافته های مددجویان خراسان جنوبی در بازارهای جهانی