مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 فروردین 1402 ساعت 01:402023-04-06اقتصادي

از سوء استفاده از دریافت کد ملی هنگام خرید موبایل تا واردات مرزنشینی


در هفته ای که گذشت، اطلاع رسانی درباره سوء استفاده از دریافت کد ملی هنگام خرید موبایل و همچنین اظهارات معاون وزیر صمت درباره واردات مرزنشینی برای رفع نواقص بازار از مهم ترین اخبار صنعتی و بازرگانی بود.

- در هفته ای که گذشت، اطلاع رسانی درباره سوء استفاده از دریافت کد ملی هنگام خرید موبایل و همچنین اظهارات معاون وزیر صمت درباره واردات مرزنشینی برای رفع نواقص بازار از مهم ترین اخبار صنعتی و بازرگانی بود.

به گزارش ایسنا، اخیرا افرادی که برای خرید موبایل به بازار مراجعه کرده بودند با این موضوع مواجه شدند که در نمایندگی ها و فروشگاه های بزرگ باید هنگام خرید کد ملی خود را اعلام کنند.

در مقابل برخی مغازه داران به این افراد گفته بودند که در ازای اعلام کد ملی باید بعدا مالیات پرداخت کنند، اما می توانند موبایل را گران تر، از این مغازه داران بخرند، کد ملی اعلام نکنند و مالیاتی هم نپردازند.

موضوعی که به نظر می رسد درست نیست و بیشتر نوعی سوء استفاده از مصرف کننده است.

در این رابطه، رییس اتحادیه فروشندگان صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران گفت که دریافت کد ملی برای کالاهای دارای کد رهگیری از جمله موبایل برای ثبت مسیر کالا در سامانه جامع تجارت است و ربطی به مالیات ندارد، بلکه بر اساس قانون تجارت از بیش از یک سال پیش هنگام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از سوء استفاده از دریافت کد ملی هنگام خرید موبایل تا واردات مرزنشینی

از سوء استفاده از دریافت کد ملی هنگام خرید موبایل تا واردات مرزنشینی