مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 فروردین 1402 ساعت 23:552023-04-06اقتصادي

تمدید فصل صید ماهیان استخوانی خزر/صیادان تا 21 فروردین فرصت دارند


مدیرکل شیلات گلستان از تمدید فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر خبر داد و گفت: ماهیگیران گلستانی تا 21 فروردین فرصت دارند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، اسماعیل جباری شامگاه پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تقاضای مطروحه از سوی صیادان گلستانی و همچنین پیگیری مدیران ارشد استان گلستان سازمان شیلات کشور با تمدید فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر در استان گلستان موافقت کرده است.

مدیرکل شیلات گلستان افزود: بر اساس ابلاغیه سازمان شیلات صیادان شرکت های پرده در استان گلستان می توانند تا 21 فروردین نسبت به صید انواع ماهیان استخوانی در دریای خزر اقدام کنند.

وی گفت: هر ساله فصل صید ماهی از دریای خزر به مدت 6 ماه و از 15 شهریورماه آغاز و در 15 فروردین ماه پایان می یابد.

جباری افزود: در سال جاری 813 صیاد در قالب 18 شرکت تعاونی، به روش صید پره در سه منطقه گمیشان، خواجه نفس و میانکاله اقدام به صید ماهیان استخوانی فعالیت دارند و تاکنون از سوی آنها حدود هزار تن ماهی صید شده است.

گفتنی است عبدالجلال ایری نماینده غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی در هفته های گذشته با ارسال درخواستی به مدیران متولی، خواستار تمدید فصل صید ماهیان استخوانی تا پایان فروردین شده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمدید فصل صید ماهیان استخوانی خزر/صیادان تا 21 فروردین فرصت دارند

تمدید فصل صید ماهیان استخوانی خزر/صیادان تا 21 فروردین فرصت دارند