مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 فروردین 1402 ساعت 19:552023-04-06بين الملل

ارتش رژیم اسراییل: دولت لبنان مسئول شلیک راکت ها است


ارتش رژیم صهیونیستی، دولت لبنان را مسئول شلیک راکت های شلیک شده این کشور به سمت فلسطین اشغالی دانست.

- ارتش رژیم صهیونیستی، دولت لبنان را مسئول شلیک راکت های شلیک شده این کشور به سمت فلسطین اشغالی دانست.

به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه ای دولت لبنان مسئول شلیک راکت ها به سمت شمال فلسطین اشغالی دانست.

ارتش صهیونیستی در این بیانیه اعلام کرد که شلیک راکت ها از سمت لبنان، یک رویداد خطرناک است.

در این بیانیه هم چنین آمده که امکان دست داشتن ایران در این حمله راکتی را مورد بررسی قرار می دهیم .

شبکه خبری سی.

ان.

ان به نقل از یک مقام اسراییلی گفت که مکان و زمان پاسخ به حمله راکتی از جنوب لبنان را مشخص خواهیم کرد .

این در حالی است که یک منبع وابسته به حزب الله لبنان در گفتگو با العربی الجدید اعلام کرد که حزب الله نقشی در حملات راکتی به شمال فلسطین اشغالی نداشته است.

در همین رابطه، خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع امنیتی لبنان نوشت: گروه های فلسطینی مسئول حملات راکتی از لبنان هستند نه حزب الله.

از طرفی، ارتش لبنان در بیانیه ای اعلام کرد که شماری از راکت های شلیک شده به سمت فلسطین اشغالی از شهرک های القلیله، المعلیه و زبقین در شهرستان صور شلیک شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارتش رژیم اسراییل: دولت لبنان مسئول شلیک راکت ها است

ارتش رژیم اسراییل: دولت لبنان مسئول شلیک راکت ها است