مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 فروردین 1402 ساعت 13:302023-04-06پزشكي

صلح امام حسن (ع) نرمش قهرمانانه بود


عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه امام حسن مجتبی (ع) قرآن را چراغ نور و شفای سینه ها می دانستند که قلب ها و دل ها را بینا می کند، - ایسنا/اصفهان عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه امام حسن مجتبی (ع) قرآن را چراغ نور و شفای سینه ها می دانستند که قلب ها و دل ها را بینا می کند، گفت: صلح امام، نرمش قهرمانانه بود و این مدیریت و تصمیم سخت، شجاعت زیادی می خواست و از امام حسن (ع) یک قهرمان ساخت.

علیرضا امینی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه امام، آیینه تمام نمای خدا، واسطه خدا و بندگان و مقتدای آن ها است که باید از او پیروی کرده و پای در جای پای او گذاشت، اظهار کرد: موقعیت امام حسن(ع) در صدر اسلام به علت اینکه زمان زیادی از حیات پیامبر(ص) نگذشته بود که امامت را بر عهده گرفتند، موقعیت خاصی بود که بخشی از آن همراه با حکومت و بخشی در صلح گذشت.

این زمان با توجه به ویژگی های خاص خود، می تواند الگو و سرمشقی برای سیره سیاسی مسلمانان باشد.

او ادامه داد: بعد از شهادت امام علی(ع) در جامعه اسلامی شرایط سخت و گرفتاری های متعددی برای مسلمانان به واسطه گروه های مختلف ناکثین، مارقین و قاسطین ایجاد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صلح امام حسن (ع) نرمش قهرمانانه بود

صلح امام حسن (ع) نرمش قهرمانانه بود