مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 22:102023-04-05سياسي

تمدن غربی کرامت انسانی را از جامعه بشری گرفته است


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه هدیه تمدن غربی به جامعه بشری از دست رفتن کرامت انسانی است افزود: جدایی بین فرزندان و خانواده ها و از بین رفتن حیات واقعی انسانی نتیجه تمدن غربی است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم بعداز ظهر چهارشنبه در بیان نکات تفسیری جز چهاردهم قرآن کریم قبل از آیین ترتیل خوانی قرآن کریم در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) در جمع زائران اظهار داشت: خداوند در آیات 58 و 59 سوره نحل داستان زنده به گور کردن دختران در دوران جاهیلت را بیان فرموده است که در آن زمان برای زنان و دختران ارزشی قائل نبودند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: اسلام این نگاه را نفی کرده و ملاک برتری بین زن و مرد را تقوا برشمرده است.

حاج ابوالقاسم با بیان اینکه دنیای غرب نیز امروز فطرت معنوی دختران را زنده به گور می کند ابراز داشت: خداوند سرمایه های زیادی در اختیار بانوان قرار داده که می تواند به استحکام بنیان خانواده کمک کند.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت های زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: سازمان ملل متحد در خصوص سواد بانوان، کشور ایران را جز با سوادترین کشورهای اعلام کرده است در حالی که بانوان ایران در قبل از انقلاب اسلامی جز بی سوادترین کشورها بوده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمدن غربی کرامت انسانی را از جامعه بشری گرفته است

تمدن غربی کرامت انسانی را از جامعه بشری گرفته است