مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 14:252023-04-05سياسي

53 درصد پرونده های استان تهران با ایجاد سازش مختومه شد/ رهایی 56 محکوم از قصاص نفس در تهران


رییس توسعه حل اختلاف استان تهران، گفت: با تلاش و همت کارکنان شورا های حل اختلاف استان تهران، 53 درصد از پرونده های ورودی سال 1401 با صلح و سازش مختومه شده و 56 محکوم از قصاص نفس رهایی یافتند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، غلامرضا مهدوی رییس توسعه حل اختلاف استان تهران در خصوص عملکرد شورای حل اختلاف تهران در سال 1401 اظهار کرد: در سال گذشته شورا های حل اختلاف مستقر زندان های هشتگانه استان توانستند 2 هزار و 524 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی را با اخذ رضایت از شکات آزاد کنند.

آزادی 2 هزار و 524 زندانی وی افزود: نکته جالب این است که از این تعداد 2 هزار و 54 نفر از زندان آزاد شدند، اما 470 نفر در مرحله اجرا یعنی پیش از ورود به زندان ها آزاد شده و حتی به داخل زندان هم نرفتند.

رهایی 56 محکوم از قصاص نفس رییس توسعه حل اختلاف استان تهران بیان کرد: همچنین 56 محکوم به قصاص نفس نیز با کمک شورای حل اختلاف و با جلب رضایت قطعی از اولیای دم، در سال گذشته به زندگی بازگشتند.

ورود 815 هزار پرونده به شورا های حل اختلاف استان تهران وی گفت: 815 هزار فقره پرونده در سال 1401 به شورا های حل اختلاف استان تهران وارد شده که تقریباً معادل یک چهارم یا حدود یک پنجم ورودی پرونده به کل شورا های حل اختلاف کشور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

53 درصد پرونده های استان تهران با ایجاد سازش مختومه شد/ رهایی 56 محکوم از قصاص نفس در تهران

53 درصد پرونده های استان تهران با ایجاد سازش مختومه شد/ رهایی 56 محکوم از قصاص نفس در تهران