مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 10:202023-04-05اقتصادي

چرا وزارت بهداشت در مبارزه با دخانیات موفق نیست/ردپای صنایع دخانی


عضو کمیته آموزش و ارتقاء سلامت ستاد کشوری کنترل دخانیات گفت: اشتغال، بهانه همیشگی صنایع دخانی برای عدم اجرای قوانین مبارزه با دخانیات است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حسن آذری پور، در برنامه رادیویی، درباره صنایع دخانی و اجرا شدن قوانین کنترل دخانیات، افزود: واقعیت این است که نسبت به حجم تولید، میزان اشتغالی که صنعت دخانیات ایجاد می کند ناچیز است؛ به خصوص دستگاه های جدیدی که تولید مواد دخانی را با آن انجام می دهند، ماشین هایی هستند که میلیاردها نخ سیگار در طول سال تولید می کنند و کاملاً اتوماتیک است و یک اپراتور کار می کند یک اپراتور نیاز دارد یعنی صنعت دخانیات نقش آنچنانی در ایجاد اشتغال ندارد این یک ثانیه بالاخره در اقتصاد یک اصل است که می گویند هیچ سودی در اقتصاد از بین نمی رود اگر یک منبع هزینه کرد را حذف کنیم مردم آن منابع مالی را در چیز دیگری هزینه می کنند.

وی ادامه داد: قانون جامع کنترل و مبارزه با دخانیات، جز قوانین پیشرو است که در جهان تصویب شد، اما مثلاً فرض کنید یک بخشی که راجع به افزایش قیمت مواد دخانی است در قالب افزایش مالیات بر مواد دخانی هیچ وقت به شکل ایده آل اجرا نشده است، به طوری که پایین ترین نرخ مالیات بر مواد دخانی در منطقه برای ایران است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا وزارت بهداشت در مبارزه با دخانیات موفق نیست/ردپای صنایع دخانی

چرا وزارت بهداشت در مبارزه با دخانیات موفق نیست/ردپای صنایع دخانی