مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 16:352023-04-04اجتماعي

حضور گردشگران در بزرگترین کفه نمکی خراسان رضوی آغاز شد


رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن از آغاز حضور گردشگران در کفه نمکی این شهرستان به عنوان بزرگترین و منحصر به فردترین کفه نمکی خراسان رضوی خبر داد.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن از آغاز حضور گردشگران در کفه نمکی این شهرستان به عنوان بزرگترین و منحصر به فردترین کفه نمکی خراسان رضوی خبر داد.

حسین علیزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: گردشگران و خانواده ها از امشب که شب چهاردهم ماه رمضان است و قرص ماه کامل می شود در این کفه نمکی حضور یافته و شب را در این کویر بسیار زیبای نمکی سپری می کنند.

وی عنوان کرد: تمامی شرایط لازم برای حضور گردشگران و خانواده ها فراهم است و هیچ مشکلی به خصوص در راه مواصلاتی وجود ندارد.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن با بیان اینکه کفه نمکی بردسکن در سال 1392 توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی به شماره 157 به عنوان جاذبه طبیعی در فهرست میراث طبیعی ایران به ثبت رسیده است، بیان کرد: مسافران و گردشگرانی که علاقه زیادی به کویر نوردی و طبیعت گردی دارند، می توانند این منطقه را برای تفریح و گردش خود انتخاب کنند.

وی گفت: کفه نمک در جنوب شهرستان بردسکن و در 12 کیلومتری جنوب روستای رحمانیه در بخش شهرآباد قرار دارد که همه ساله


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور گردشگران در بزرگترین کفه نمکی خراسان رضوی آغاز شد

حضور گردشگران در بزرگترین کفه نمکی خراسان رضوی آغاز شد