مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 12:552023-04-04سياسي

توزیع 15هزار سبد کالا بین خانواده های نیازمند قم/ پیش بینی جذب چهار هزار حامی برای ایتام

توزیع 15هزار سبد کالا بین خانواده های نیازمند قم/ پیش بینی جذب چهار هزار حامی برای ایتام

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با بیان اینکه توزیع حدود 150 هزار وعده غذایی و 15 هزار سبد کالا را بین خانواده های پیش بینی کردیم، - ایسنا/قم مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با بیان اینکه توزیع حدود 150 هزار وعده غذایی و 15 هزار سبد کالا را بین خانواده های پیش بینی کردیم، افزود: 4 هزار نفر جذب حامی برای محسنین و ایتام را طراحی کردیم و امیدواریم به برکت این ماه و لیالی قدر این برنامه ها را محقق کنیم.

دکتر محسن مسعودیان راد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم در نشست خبری با موضوع گزارش خدمات و برنامه های ماه مبارک رمضان که امروز 15 فروردین ماه با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان سه برنامه محوری از جمله اطعام و افطار، اکرام ایتام و فطریه را داریم.

وی یکی از اقدامات محوری امسال را ارتباط کمیته امداد با مسجد جمکران دانست و گفت: امسال با تعاملی که صورت گرفت اطعام مهدوی ماه رمضان با پویش نذر امید به فرج به صورت کشوری انجام می شود که استان قم مبدا این جریان سازی بوده است.

مسعودیان راد ادامه داد: در سال گذشته اعتباری را بالغ بر 110 میلیارد ریال جذب و برای اطعام خانواده ها هزینه کردیم، امسال بالغ بر 200 میلیارد ریال را در سه قالب افطاری های ساده، توزیع غذای گرم و سØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع 15هزار سبد کالا بین خانواده های نیازمند قم/ پیش بینی جذب چهار هزار حامی برای ایتام

توزیع 15هزار سبد کالا بین خانواده های نیازمند قم/ پیش بینی جذب چهار هزار حامی برای ایتام