مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 10:402023-04-04سياسي

539 پرونده اموال تملیکی در همدان تعیین تکلیف شد


به منظور تسریع در احقاق حقوق عامه و با پیگیری های انجام شده 539 پرونده مرتبط با اموال تملیکی در سال 1401 تعیین تکلیف شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حسن خانجانی موقر از تشکیل 480 پرونده در حوزه اموال تملیکی در سال 1401 خبر داد و گفت: به منظور احیای حقوق عامه و نظارت دقیق بر نگهداری اموال متعلق به بیت المال و دولت، در طول سال گذشته برنامه های بازدید از انبار اموال تملیکی انجام شده است.

وی با اشاره به تعیین تکلیف کالاهای موجود انبار اموال تملیکی از طریق فروش، استرداد، اعاده، واگذاری و یا انهدام، گفت: در طول یک سال اخیر به همت دستگاه قضایی، وضعیت 539 پرونده مرتبط با اموال تملیکی در سطح استان به نتیجه رسیده است.

دادستان همدان تصریح کرد: بدین ترتیب در بحث فروش 471 فقره، استرداد به اشخاص 20 فقره و واگذاری به ستاد اجرایی فرمان امام 48 فقره و مجموعاً 539 پرونده تعیین تکلیف شد.

خانجانی موقر عنوان کرد: همچنین کالاهای سریع الفساد، غیربهداشتی، غیرقابل مصرف و تاریخ گذشته در سه مرحله با حضور نماینده دادستانی و ادارات متولی معدوم شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

539 پرونده اموال تملیکی در همدان تعیین تکلیف شد

539 پرونده اموال تملیکی در همدان تعیین تکلیف شد