مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 08:452023-04-04سياسي

نماینده مجلس: ما می خواهیم همه چیز شفاف باشد، مجمع تشخیص نمی خواهد


مجمع تشخیص خواهان استثناهایی در این قانون است اما مجلس بر نظر خود که نبود هیچ استثنایی در شفافیت آراست تأکید دارد و از این منظر وظیفه مجلس و رییس آن به خوبی انجام شده است و نباید مجلس را مقصر تأخیر در تصویب نهایی این مصوبه قلمداد کرد.

- مجمع تشخیص خواهان استثناهایی در این قانون است اما مجلس بر نظر خود که نبود هیچ استثنایی در شفافیت آراست تأکید دارد و از این منظر وظیفه مجلس و رییس آن به خوبی انجام شده است و نباید مجلس را مقصر تأخیر در تصویب نهایی این مصوبه قلمداد کرد.

محمد حسن آصفری نماینده مجلس در روزنامه همشهری نوشت:در موضوع شفافیت آرا واقعیت این است که مجلس آنچه را که باید انجام می داد و مصوبه ای را که باید به تصویب می رساند به درستی انجام داده است و این موضوع اکنون درمجمع تشخیص مصلحت نظام منتظر تعیین تکلیف نهایی است.

  با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات مجلس شاهد آن هستیم که برخی جریان ها و گروه های سیاسی با هدف تبلیغات زودرس انتخاباتی و به نیت تخریب چهره نمایندگان در تلاشند به مجلس هجمه وارد کرده و با این اقدام، رویکردها و اقدامات مثبتی را که در طول فعالیت مجلس یازدهم به انجام رسیده است زیر سؤال ببرند.

موضوع شفافیت آرا وحمله به آن نیز ازجمله همین حربه ها و برنامه هاست که مجلس در این باره آنچه را که باید انجام داده و مجم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده مجلس: ما می خواهیم همه چیز شفاف باشد، مجمع تشخیص نمی خواهد

نماینده مجلس: ما می خواهیم همه چیز شفاف باشد، مجمع تشخیص نمی خواهد