مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 02:202023-04-03ورزشي

پورموسوی: برخی آقایان در تبانی ید طولانی دارند/ ترک عادت موجب مرض است!


سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: برخی آقایان که در تبانی ید طولانی در فوتبال ایران دارند با استفاده ابزاری از بعضی پیج ها قصد تهمت، تخریب و شایعه پراکنی بین تیم ها، - پورموسوی: برخی آقایان در تبانی ید طولانی دارند/ ترک عادت موجب مرض است! ایسنا/خوزستان سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: برخی آقایان که در تبانی ید طولانی در فوتبال ایران دارند با استفاده ابزاری از بعضی پیج ها قصد تهمت، تخریب و شایعه پراکنی بین تیم ها، مربیان و بازیکنان را برای بر هم زدن تمرکزشان دارند.

به گزارش ایسنا، سید اکبر پورموسوی در آستانه بازی حساس و مهم تیمش برابر شمس آذر در هفته بیست و هشتم لیگ یک کشور در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: متاسفانه مدتی است بعضی آقایان در مسائل تبانی در فوتبال ایران ید طولانی دارند و هیچ وقت دست بردار نخواهند بود چرا که ترک عادت موجب مرض خواهد شد.

الان که از کورس رقابت عقب افتاده اند دوباره دست به کار شده و با استفاده ابزاری از بعضی پیج ها قصد تهمت، تخریب و شایعه پراکنی بین تیم ها، مربیان و بازیکنان را برای بر هم زدن تمرکزشان دارند و خودشان در سکوت معناداری فرو رفته اند.

البته اگر به نتایج و عملکردشان نگاهی انداخت، متوجه خواهید شد شک و شبهه در بعضی از نتایج آن ها وجود دارد و شاید سکوت معنادار شان به همین دل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پورموسوی: برخی آقایان در تبانی ید طولانی دارند/ ترک عادت موجب مرض است!

پورموسوی: برخی آقایان در تبانی ید طولانی دارند/ ترک عادت موجب مرض است!