مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 18:102023-04-03اجتماعي

120 دانش آموز مبتلا به اوتیسم در کردستان مشغول به تحصیل هستند


رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان از تحصیل 120 دانش آموز مبتلا به اوتیسم در استان خبر داد و خواستار کمک ویژه خیرین برای تجهیز مدارس این دانش آموزان شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، طالب محمدی با بیان اینکه 13 فروردین (دوم آوریل) به عنوان روز جهانی آگاه سازی اوتیسم در سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده است، اظهار کرد: روز جهانی آگاهی از اوتیسم، روز افزایش آگاهی آحاد جامعه در مورد این اختلال است، زیرا تنها آگاهی می تواند منجر به پذیرش آن شود.

وی افزود: افراد دارای اختلال اوتیسم دنیا را متفاوت تر از دیگران می بینند، می شنوند و احساس می کنند و دو خصوصیت اصلی اختلال در ارتباط کلامی و تعاملات اجتماعی در رفتار و علایق آنان مشهود است.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با اشاره به اینکه 120 دانش آموز دارای اختلال اوتیسم در استان وجود دارد، گفت: دانش آموزان اوتیسم نیاز به امکانات بیشتری دارند و باید در هر کلاس حداکثر سه نفر حضور داشته باشند.

محمدی با اشاره به آمار رو به افزایش اوتیسم در استان، گفت: اوتیسم درمان قطعی ندارد و ناآگاهی خانواده ها و جامعه از این بیماری و عدم اطلاع رسانی مناسب در این زمینه موجب شده است تا بسیاری از این کودکان در زمان طلایی شناسایی و درمان نش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

120 دانش آموز مبتلا به اوتیسم در کردستان مشغول به تحصیل هستند

120 دانش آموز مبتلا به اوتیسم در کردستان مشغول به تحصیل هستند