مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 13:002023-04-03اقتصادي

رشد 59 درصدی جابجایی مسافر در راه آهن جنوب در سال گذشته


مدیر کل راه آهن جنوب از رشد 59 درصدی جابجایی مسافر در راه آهن جنوب در یکسال گذشته خبر داد.

- ایسنا/خوزستان مدیر کل راه آهن جنوب از رشد 59 درصدی جابجایی مسافر در راه آهن جنوب در یکسال گذشته خبر داد.

عبدالکریم درویش زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آمار تردد یکساله 1401 مسافران در محور ریلی جنوب اظهار کرد: در سال 1401 بیش از یک میلیون و 410 هزار نفر توسط ناوگان ریلی جنوب به سایر نقاط کشور جابجا شدند.

وی افزود: این میزان تردد در محور ریلی جنوب در مقایسه با سال پیش از آن که 886 هزار و 276 مسافر بوده، 59 درصد رشد داشته و این موضوع بیانگر استقبال مردم از قطار و تردد به وسیله ناوگان حمل و نقل ریلی است.

مدیرکل راه آهن جنوب با اشاره به تردد درون استانی مسافران ادامه داد: در طول سال 1401، بیش 979 هزار مسافر توسط ناوگان ریلی اداره کل راه آهن جنوب در داخل استان جابجا شده اند.

درویش زاده عنوان کرد: این میزان جابجایی مسافر در مقایسه با سال 1400 که بیش از 644 هزار مسافر در داخل استان توسط قطارهای محلی راه آهن جنوب جابجا شده، 52 درصد رشد داشته است.

وی بیان کرد: در خصوص آمار تردد مسافران طرح نوروزی که از 25 اسفندماه تا 15 فروردین ماه اجرایی می شود پس از اتمام طرح، اطلاع رسانی خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد 59 درصدی جابجایی مسافر در راه آهن جنوب در سال گذشته

رشد 59 درصدی جابجایی مسافر در راه آهن جنوب در سال گذشته