مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 12:452023-04-03سياسي

صنعت چوب و کاغذ برای مازندران حیثیتی است/ لزوم افزایش کیفیت تولیدات داخلی


صنعت چوب و کاغذ برای مازندران حیثیتی است؛ به غیرت ما مازندرانی ها برمی خورد که چنین صنعت مادر بزرگی داریم ولی اینگونه ضعیف دارد خودش را نشان می دهد.

- گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، آیت الله محمد باقر محمدی لایینی امروز در نشست با امید نیک نژاد مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران، با تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات، اظهار کرد: پیام سال جدید باعنوان رشد تولید و مهار تورم ان شالله عملی تر از هر سال دیگر باشد.

  وی با بیان اینکه مازندران سرآمدترین و شاخص ترین صنعت در کل مازندران به ویژه در مرکز استان جز چوب و کاغذ نیست، افزود: متاسفانه این مجموعه آنگونه که باید خودش را نشان می داد، نشان نداد و مواجهه یا ضعف ها و کم و کاستی ها دچار عقب افتادگی هایی شده که بخشی از آن به دلیل مدیریت ها و سیاست های نادرست ک مسائل دیگر بوده است.

  نماینده ولی فقیه در مازندران با اعلام اینکه صنعت چوب و کاغذ برای مازندران حیثیتی است، بیان کرد: به غیرت ما مازندرانی ها برمی خورد که چنین صنعت مادر بزرگی داریم ولی اینگونه ضعیف دارد خودش را نشان می دهد.

  محمدی لایینی اضافه کرد: ازطرف دیگر صنعت کاغذ و نیاز به آن در جامعه و عصر جدید مساله بسیار مهمی است و همچنین برای رشد جامعه تولید کاغذ کیفی برای رشد مراکز علمی و فرهنگی اهمیت دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صنعت چوب و کاغذ برای مازندران حیثیتی است/ لزوم افزایش کیفیت تولیدات داخلی

صنعت چوب و کاغذ برای مازندران حیثیتی است/ لزوم افزایش کیفیت تولیدات داخلی