مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 10:452023-04-03ورزشي

خشم رییس ناپولی از یوفا بعد ازباخت سنگین


رییس باشگاه ناپولی قرعه میلان در لیگ قهرمانان اروپا را مورد انتقاد شدید قرار داد.

- جی پلاس؛ ناپولی در حالی در سری A مقابل میلان با 4 گل بازی را باخت که باید بار دیگر به زودی مقابل این تیم و این بار در لیگ قهرمانان روبرو شود.

شاگردان استفانو پیولی شرایط خوبی را در چند هفته اخیر سپری نکرده اند و بسیاری ناپولی را برنده قطعی دیدار این دو تیم در لیگ و حتی در لیگ قهرمانان اروپا می دانستند اما حالا شرایط فرق کرده و به نظر می رسد که دیدار این دو تیم در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان هم بسیار جذاب تر خواهد بود.

شاید این همان نگرانی ای است که دی لورنتیس در گفتگو با توتو اسپورت ابراز کرده بود.

او در این باره گفت: این مشکلات یوفای بی فکر است.

تصور کنید اگر قرار بود چهارمین بازی هم در جام حذفی برابر میلان برگزار کنیم، چقدر مسخره می شد! همین حالا هم این که باید در بازه زمانی کوتاه سه بار با یک تیم بازی کنیم مسخره است.

او با انتقاد شدید از نحوه قرعه کشی لیگ قهرمانان اضافه کرد: وقتی در رقابتی اروپایی هستیم، دوست داریم با بهترین تیم های اروپا رقابت کنیم.

بنابراین شکست خورد و حالا باید در تاریخ 12 آوریل برای برگزاری دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به سن سیرو برود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خشم رییس ناپولی از یوفا بعد ازباخت سنگین

خشم رییس ناپولی از یوفا بعد ازباخت سنگین