مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 فروردین 1402 ساعت 14:202023-04-02اجتماعي

19 هزار نفر از معلمان گلستانی مشمول طرح رتبه بندی شدند


استان گلستان از جمله استان های نادر کشور بود که توانست در روزهای گذشته معوقات پنج ماه حقوق خرید خدمات فرهنگیان آموزش و پرورش را به طور کامل پرداخت کند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان سیدرضا نظری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رتبه بندی معلمان بعد از 11 سال در کشور اجرا شد و 19 هزار نفر از معلمان گلستانی مشمول این طرح شدند.

وی تصریح کرد: معوقات رتبه بندی معلمان از دو روز گذشته اغاز شده و تمامی معوقات رتبه بندی فرهنگیان گلستانی پرداخت شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان خاطرنشان کرد: هریک از فرهنگیان که نسبت به رتبه بندی خود اعتراض دارند، می توانند اعتراض و مشکلات خود را در سامانه ثبت کنند تا مجددا بررسی شود.

وی ادامه داد: با شروع سال جدید اتفاقات خوبی در آموزش و پرورش گلستان رخ داد و توانستیم در این مدت معوقات چهار ماه از حقوق حق التدریسی و معوقات پنج ماه از حقوق خریدخدمات و بیمه فرهنگیان آموزش و پرورش استان گلستان را به طور کامل پرداخت کنیم.

استان گلستان جزو نادرترین استان های کشور بوده که معوقات پنج ماه از حقوق را پرداخته کرده و در بیشتر استان ها، تنها معوقات دوماه از حقوق این عزیزان پرداخت شده است.

نظری با امید به اینکه سال جدید آغاز خوبی برای نظام تعلیم و تربیت استان است گفت: تمامی مدارس گلستان از فردا 14 فروردی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

19 هزار نفر از معلمان گلستانی مشمول طرح رتبه بندی شدند

19 هزار نفر از معلمان گلستانی مشمول طرح رتبه بندی شدند