مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 فروردین 1402 ساعت 11:002023-04-02سياسي

اقدامات زیانبار سیستم بانکی مقصر جدی افزایش تورم


نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: نظام بانکی فعلی را بزرگترین مانع بر سر راه تولید کنندگان و همچنین اقدامات زیانبار سیستم بانکی را در افزایش تورم مقصر جدی میدانم.

- کیومرث سرمدی واله در گفتگو با خبرنگار مهر و با اشاره به اینکه قوای سه گانه وظیفه دارند به دور از هرگونه اقدامات ظاهری و شعاری؛ امور اجرایی و قضایی و تقنینی کشور را به سمت تحقق آن هدف ساماندهی کنند اظهار کرد: قطعاً رهبری معظم انقلاب شعار سال را برای درج در سربرگ نامه ها یا نصب بنر ادارات مطرح نمی کنند، بلکه تحقق آرمان های ایشان دلسوزی و اقدامات اجرایی متناسب می خواهد.

نماینده مردم اسد آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب با اشراف به مسائل کشور هر ساله با اعلام شعار سال درصدد آن است تا نظر مسئولین قوای سه گانه را به راهبردهای کلان جلب کند.

وی با بیان اینکه برای چندمین سال رهبر معظم انقلاب بر شعار اقتصادی و تولید و امسال را سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کردند و مورد تاکید قرار دادند بیان کرد: اگر قرار است تولید رشد کند بیکاری زمین گیر بشود کشور توسعه مناسب و پایدار پیدا کند باید سرمایه گذار بتواند با چشم انداز پایدار به تولید اقدام نماید، در بستر تورم روزافزون و میدان داری دلالان ارزی و محتکران مواد اولیه قطعاً عرصه بر تولید کننده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقدامات زیانبار سیستم بانکی مقصر جدی افزایش تورم

اقدامات زیانبار سیستم بانکی مقصر جدی افزایش تورم