مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 فروردین 1402 ساعت 11:032023-04-01پزشكي

فعال شدن صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج/ 3 دهک نخست جامعه مشمول بیمه سلامت هستند


سعید کرمی مدیر کل بیمه سلامت استان زنجان در گفت وگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه بیش از 50 درصد از جمعیت استان زنجان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، اظهار کرد: بیمه شدگان در قالب  پنج صندوق از خدمات بیمه سلامت که با 513 مرکز ارائه خدمات قرارداد دارد خدمات رسانی می شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان با بیان این که بیمه سلامت در سال گذشته پروژه های مهمی از جمله استمرار نسخه الکترونیکی، استمرار خدمات رسانی به بیمه شدگان نابارور و بیمه رایگان سه دهک نخست جامعه را پیگیری کرد.

وی افزود: ارائه خدمات به زوج های نابارور از اواخر 1400 در دستور کار قرار گرفت و بیمه سلامت در این راستا تعهدات را ابلاغ و دریافت خدمات در همه مراکز کشور را تحت پوشش قرار داد.

بیمه شدن 3 دهک نخست جامعه  کرمی با اشاره به اینکه در بیمه رایگان سه دهک نخست جامعه اغلب بیمه شدگان از بیمه خود خبر نداشتند، تصریح کرد: این اقدام بعد از هماهنگی با وزارت کار عملیاتی شد و این جامعه هدف جمعیت از کشور تحت پوشش و ارائه خدمات قرار گرفتند.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان مهمترین اقدام انجام شده طی سال گذشته را صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج عنوان و تصریح کرد: این صندوق با محوریت بیمه سلامت و مدیرعاملی این صندوق فعالیت خود را آغاز و شیوه نامه ها و دستورالعمل های اجرایی آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعال شدن صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج/ 3 دهک نخست جامعه مشمول بیمه سلامت هستند

فعال شدن صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج/ 3 دهک نخست جامعه مشمول بیمه سلامت هستند