مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 فروردین 1402 ساعت 09:502023-04-01سياسي

20 نیروگاه خورشیدی خانگی در شاهرود راه اندازی شد


تاکنون 20 نیروگاه خورشیدی به همت بسیج سازندگی و برای خانواده های نیازمند در سراسر شهرستان راه اندازی شده است.

- ابوطالب جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر ، ضمن بیان اینکه تاکنون 20 نیروگاه خورشیدی خانگی به همت بسیج سازندگی برای خانواده های کم برخوردار و بی بضاعت در شهرستان شاهرود راه اندازی شده است، تاکید کرد: این نیروگاه های خورشیدی در پشت بام منازل نصب می شود وی افزود: این نیروگاه ها در پشت بام خانه خانواده های کم بضاعت نصب و خانواده ها آن را نگهداری می کنند از سوی دیگر برق تولیدی این صفحات خورشیدی در مدار قرار گرفته و خانواده ها خریداری می شود.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه تقاضای استقرار 50 نیروگاه خورشیدی خانگی دیگر در شهرستان شاهرود وجود دارد، تاکید داشت: در سه ماهه اول سال 1402 تلاش می کنیم تا این طرح ها را به اجرا در بیاوریم.

جلالی با بیان اینکه تولید انرژی پاک با کمترین تخصص در ارتباط با نگهداری صفحات خورشیدی، از جمله مزیت های این طرح است، بیان کرد: این طرح همچنین به خانواده ها کم بضاعت نیز کمک می شود تا بتوانند منبع خوب درآمدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه شهرستان شاهرود سالانه 200 روز آفتابی دارد در نتیجه مساعد برای سرمایه گذاری مشاغل و کسب های خانگی و کلان در حوزه انرژی است، گفت: آمادگی وجود دارد که در این زمینه تس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

20 نیروگاه خورشیدی خانگی در شاهرود راه اندازی شد

20 نیروگاه خورشیدی خانگی در شاهرود راه اندازی شد