مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 فروردین 1402 ساعت 14:002023-03-31سياسي

حرمت ماه رمضان در روز طبیعت حفظ شود/توجه جدی به دغدغه های فرهنگی


امام جمعه موقت ورامین با بیان این که بایستی حرمت ماه رمضان در روز طبیعت حفظ شود، بر توجه جدی به دغدغه های فرهنگی تاکید کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حسین قدوسی نژاد در خطبه های نماز جمعه ورامین طی سخنانی ضمن گرامیداشت وفات حضرت خدیجه (س) بر لزوم الگوگیری از سیره ایشان در کمک به پیشبرد دین، احسان به محرومان و خدمت به جامعه تاکید کرد و سپس با اشاره به یوم الله 12 فروردین، روز جمهوری اسلامی گفت: باید شکرگزار این موهبت بزرگ باشیم.

وی افزود: امام با برگزاری انتخابات و مردم با رأی بالا و بی نظیر نگاه مترقی اسلام ناب در اداره حکومت و جامعه را به نمایش گذاشتند و اکنون باید با تمام وجود از آن پاسداری کرد.

خطیب جمعه ورامین سپس به 13 فروردین و روز طبیعت اشاره کرد و گفت: مردم عزیز در روز طبیعت حتماً رعایت ماه مبارک رمضان را داشته باشند، مبادا در این روز به این بهانه روزه خواری علنی به چشم بخورد، مسئولان هم باید پارک ها و فضاهای عمومی را مدیریت کنند، علاقمندان هم برای افطار به پارک ها و فضاهای مناسب بروند.

وی با بیان اینکه در آستانه میلاد امام مجتبی (ع) کریم اهل بیت قرار داریم، گفت: حتماً خیرین، گروه های جهادی و مراکز خیریه در این ایام بیش از پیش به فکر محرومین باشند، تا انشاالله با اقتدا به سیره آن حضرت خدمات مؤثری انجام شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حرمت ماه رمضان در روز طبیعت حفظ شود/توجه جدی به دغدغه های فرهنگی

حرمت ماه رمضان در روز طبیعت حفظ شود/توجه جدی به دغدغه های فرهنگی