مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 ساعت 23:152023-03-30اقتصادي

استاندار کرمانشاه از روند ایمن سازی سد کیلانبر روانسر بازدید کرد


استاندار کرمانشاه در راستای نظارت میدانی از ایمن سازی و مدیریت خروجی منابع آبی از سد کیلانبر روانسر بازدید کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه بعد از ظهر پنجشنبه با هدف پیگیری و نظارت بر اجرای دستورات روز گذشته خود برای حفظ ایمنی و مدیریت خروجی حوضچه سوم سد کیلانبر از این سد بازدید کرد.

سد کیلانبر در حدود 12 کیلومتری شهر روانسر قرار دارد و سه حوضچه آن در مجموع یک میلیون و 300 هزار مترمکعب ظرفیت دارد.

ظرفیت این سد پس از بارندگی های پرحجم اخیر پر شده و اکنون تلاش استاندار و مدیران استان بر مدیریت آب پشت سد و مهار خروجی و همچنین جلوگیری از حادثه احتمالی متمرکز شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری، فرماندار روانسر، مدیرکل مدیریت بحران، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان، مدیرعامل شرکت گاز (برای تأمین تجهیزات و ماشین آلات) هم در بازدید امروز حضور داشتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار کرمانشاه از روند ایمن سازی سد کیلانبر روانسر بازدید کرد

استاندار کرمانشاه از روند ایمن سازی سد کیلانبر روانسر بازدید کرد