مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 ساعت 13:252023-03-30بين الملل

یدیعوت آحارونوت: نگرانی از آینده اسراییل موجب تنش بایدن و نتانیاهو شد


منابع دیپلماتیک رژیم صهیونیستی فاش کردند که گزارش اطرافیان رییس جمهور آمریکا درباره آینده تل آویو باعث ایجاد تنش بین او و نخست وزیر این رژیم شده است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، محافل دیپلماتیک رژیم صهیونیستی و رسانه های عبری زبان بخشی از دلایل خشم جو بایدن رییس جمهور آمریکا از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کابینه تل آویو و فشارهای وارده بر او را بعد تشدید اعتراضات به طرح اصلاحات قضایی فاش کردند.

طبق گزارش پایگاه خبری تحلیلی  عربی21 و به نقل از روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت ، منابع دیپلماتیک صهیونیست بر این باورند که نشت اطلاعاتی از سوی اطرافیان جو بایدن، رییس جمهور آمریکا و توصیف شان از وضعیت کنونی تل آویو به عنوان روزهای طوفانی ، باعث نگرانی شدید مقامات کاخ سفید شده است.

این منابع آگاه صهیونیست با تاکید بر نگرانی های واشنگتن نسبت به وضعیت تل آویو تصریح کردند: بایدن و اطرافیانش از اتفاقاتی که در حال حاضر در سرزمین های اشغالی رخ می دهد بسیار نگرانند؛ آن ها می دانند که ما نمی توانیم به این شکل پیش برویم.

بایدن حتی قصد ندارد نتانیاهو را در آینده نزدیک به کاخ سفید دعوت کند.

این در حالی است که طی چند روز گذشته و پس از برکناری یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم اشغالگر توسط نتانیاهو، تنش ها بین واشنگتن و تل آویو افزا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یدیعوت آحارونوت: نگرانی از آینده اسراییل موجب تنش بایدن و نتانیاهو شد

یدیعوت آحارونوت: نگرانی از آینده اسراییل موجب تنش بایدن و نتانیاهو شد