مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 ساعت 12:572023-03-30بين الملل

رژیم صهیونیستی ماهواره جاسوسی به فضا پرتاب کرد


رژیم صهیونیستی از ارسال یک ماهواره جدید به فضا برای جمع آوری اطلاعات خبر داد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه ای اعلام کرد که صبح روز چهارشنبه (دیروز) ماهواره جدیدی با هدف جمع آوری اطلاعات به نام اوفیک 13 (به عربی افق 13) به فضا پرتاب کرده است.

به نوشته وبگاه عربی21، طبق بیانیه ارتش رژیم اشغالگر قدس، ماهواره نظامی OFIC-13 در ساعت 02:10 بامداد (23:10 به وقت گرینویچ) از نقطه ای در مرکز فلسطین اشغالی به مدار زمین پرتاب شده است.

طبق این بیانیه، ماهواره از پایگاه هوایی بلماحیم و با استفاده از موشک شافیت با موفقیت به فضا پرتاب شد.

این ماهواره با همکاری میان شرکت فضایی اسراییل و ارتش این رژیم طراحی و به فضا پرتاب شده و قرار است بگان اطلاعات ارتش صهیونیستی از این ماهواره استفاده کند.

یواو گالانت ، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز علی رغم اینکه از سوی نتانیاهو برکنار شده است، بر روند پرتاب این ماهواره جاسوسی که از ماه ها قبل برنامه ریزی شده بود، نظارت کرد که به نظر می رسد گالانت همچنان در پست وزارت جنگ باقی خواهد ماند.

به ادعای ارتش رژیم صهیونیستی، اوفیک 13 پیشرفته ترین ماهواره این رژیم محسوب می شود و دارای رادارهای بسیار قدرتمندی است و هنگامی که در مدار قرار می گیرد، قرار است چند تست مهم برای اثبات کارایی بر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رژیم صهیونیستی ماهواره جاسوسی به فضا پرتاب کرد

رژیم صهیونیستی ماهواره جاسوسی به فضا پرتاب کرد