مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 ساعت 11:002023-03-30فرهنگي

اولین مصاحبه جرمی رنر پس از سانحه برف روبی/ خوش شانس بودم


جرمی رنر که در تصادف با ماشین برف روب به شدت آسیب دید برای اولین بار پس از آن رویداد مصاحبه کرده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، بازیگر فیلم انتقام جویان در اولین مصاحبه و چند ماه پس از آنکه توسط یک ماشین برف روبی زیر گرفته شد گفت: من زنده ماندن را انتخاب کردم.

جرمی رنر اولین مصاحبه اش را پس از این سانحه که در ژانویه رخ داد با دایان سویر روزنامه نگار انجام داده و تاکید کرده در همه لحظاتی که با این ماشین عظیم 7 تنی زیر گرفته شد به هوش بود.

رنر پس از تصادف در شرایطی وخیم با ترومای قفسه سینه و شکستگی های متعدد در بیمارستان بستری شد.

اکنون یک تیزر که از این مصاحبه منتشر شده صدای تماس با اورژانس برای نجات جان رنر را پخش می کند که در آن صدای ناله این بازیگر 52 ساله و افرادی که بالای سر وی جمع شده اند و از او می خواهند مقاومت کند و به مبارزه ادامه دهد، شنیده می شود.

در بخشی دیگر وقتی مصاحبه کننده از رنر می پرسد چقدر این ماجرا را به خاطر می آورد؟ پاسخ می دهد: همه اش را چون کاملاً به هوش بودم.

رنر در تلاش برای کمک به برادرزاده اش که می خواست ماشینش را که در برف گیر کرده بود بیرون بکشد دچار این سانحه شد و ماشین اسنوکت که برای برف روبی استفاده می شود شروع به غلتیدن کرد و در حالی که رنر سعی داشت برادرزاده اش را دور کند، وی را زیر گرف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولین مصاحبه جرمی رنر پس از سانحه برف روبی/ خوش شانس بودم

اولین مصاحبه جرمی رنر پس از سانحه برف روبی/ خوش شانس بودم