مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 فروردین 1402 ساعت 17:002023-03-29حوادث

کاهش 15 درصدی تصادفات در چهارمحال و بختیاری


رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: در سال 1400 تعداد کل تصادفات جرحی و فوتی در استان 74 فقره بوده اما این تعداد در سال 1401، 63 فقره گزارش شده که 15 درصد کاهش یافته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سید غلامعلی نوربخش ظهر امروز در نشست ستاد کاهش تصادفات و خدمات نوروزی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال 1400 تعداد کل تصادفات جرحی و فوتی در استان 74 فقره بوده اما این تعداد در سال 1401، 63 فقره گزارش شده که 15 درصد کاهش یافته است.

رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری تشریح کرد: در سالی که گذشت تعداد تصادفات جرحی 41 فقره، مجروحین 56 نفر و تصادفات خسارتی 17 فقره گزارش شده است.

آمار فوتی های ناشی از تصادف در شهرکرد، کوهرنگ و اردل صفر بوده است نوربخش در تشریح آمار تصادفات به تفکیک شهرستان ها اظهار کرد: شهرستان شهرکرد در 2 سال گذشته تصادف منجر به فوتی نداشته اما تعداد تصادفات جرحی آن از 7 به 9 فقره با 9 مجروح افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه تصادفات منجر به فوتی در شهرستان بروجن در سال 1400 صفر بوده است، بیان کرد: متاسفانه این آمار در سال 1401 به 3 فقره با 4 فوتی رسید و 4 تصادف جرحی با 10 مجروح نیز در این شهرستان ثبت شد.

رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان آمار فوتی های ناشی از تصادف در شهرستان اردل را در 2 سال گذشته صفر اعلام کرد و افزو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 15 درصدی تصادفات در چهارمحال و بختیاری

کاهش 15 درصدی تصادفات در چهارمحال و بختیاری