مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 فروردین 1402 ساعت 14:002023-03-29اجتماعي

تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گرگ های زیست کره ارژن-پریشان


رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون در استان فارس از اجرایی شدن اقداماتی برای ثبت گرگ ها در ذخیرگاه زیست کره ارژن -پریشان با توجه به کاهش چشمگیر این گونه از حیات وحش خبر داد.

- تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گرگ های "زیست کره ارژن-پریشان" ایسنا/فارس رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون در استان فارس از اجرایی شدن اقداماتی برای ثبت گرگ ها در "ذخیرگاه زیست کره ارژن -پریشان" با توجه به کاهش چشمگیر این گونه از حیات وحش خبر داد.

جمال خداپرست چهارشنبه 9 فروردین به خبرنگاران گفت: با توجه به پیشروی انسان در اکثر زیستگاه ها؛ طعمه برای گرگ کم شده و متاسفانه تعداد این گونه جانوری که به عنوان یک شکارچی راس هرم غذایی محسوب می شود، روز به روز کاهش یافته است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون افزود: ذخیره گاه زیست کره ارژن پریشان، به عنوان تنها ذخیره گاه زیست کره استان فارس دارای گونه های کم نظیر حیات وحش، منجمله گرگ، بوده و ثبت حضور این گونه، اقدامی الزامی و ضروری است.

وی اضافه کرد: منطقه ارژن و پریشان با گستره 595 هزارهکتار در سال 1351 به عنوان پارک ملی به ثبت رسیده و با کاهش گستره در سال 1353 به عنوان منطقه حفاظت شده قلمداد شد؛ این منطقه در فهرست ذخیره گاه های زیست کره یونسکو با عنوان ذخیره گاه زیست کره ارژن و پ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گرگ های زیست کره ارژن-پریشان

تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گرگ های زیست کره ارژن-پریشان