مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 فروردین 1402 ساعت 15:502023-03-28پزشكي

وضعیت وخیم 32 بیمار کرونایی در بیمارستان های فارس


روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه ای اعلام کرد 32 بیمار کرونایی در فارس به علت وخامت حال در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، در این اطلاعیه آمده است: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و 271 هزار و 374 تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، 663 هزار و 612 بیمار مثبت شناسایی شده است.

از مجموع تست های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و 840 هزار و 148 تست تشخیصی مولکولی بوده که 534 هزار و 420 مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکنون 431 هزار و 226 مورد تست سریع انجام شده و 129 هزار و 192 بیمار مثبت شناسایی شده است.

با بستری 42 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته، هم اکنون 250 بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، 32 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

در 24 ساعت گذشته، مورد جدید فوتی ناشی از کووید 19 در فارس ثبت نشده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، هشت هزار و 179 نفر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وضعیت وخیم 32 بیمار کرونایی در بیمارستان های فارس

وضعیت وخیم 32 بیمار کرونایی در بیمارستان های فارس