مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 فروردین 1402 ساعت 14:002023-03-26اقتصادي

4 پروژه ریلی جدید امسال افتتاح می شود


معاون ساخت وتوسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با اشاره به پیشرفت بالای 80 درصدی پروژه های ریلی مهم کشور گفت: - معاون ساخت وتوسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با اشاره به پیشرفت بالای 80 درصدی پروژه های ریلی مهم کشور گفت: در سال 1402، چهار پروژه مهم ریلی افتتاح و بهره برداری خواهد شد و به این ترتیب 400 کیلومتر راه آهن در سال جاری به شبکه ریلی اضافه می شود.

به گزارش ایسنا، عباس خطیبی معاون ساخت وتوسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور، با اشاره به اهمیت موضوع حمل ونقل و سهم آن در اقتصاد کشورها به ویژه در کشور ما با توجه به موقعیت ژئوپولیتیکی ایران، تشکیل کریدورهای ترانزیتی، بهبود شبکه و اتصال مراکز عمده جمعیتی و بار به شبکه ریلی کشور را یکی از سیاست های اصلی وزارت راه و شهرسازی دانست و گفت: در دولت سیزدهم برنامه ریزی کلانی برای توسعه خطوط ریلی کشور در زیرساخت ها انجام و تکمیل و اتمام پنج پروژه ریلی مهم برای سال 1401 هدفگذاری شد.

وی با بیان اینکه بسیاری از این پروژه ها به اتمام رسیده و آماده بهره برداری است، افزود: راه آهن بستان آباد- خاوران بخشی از کریدور ریلی شرق به غرب کشور است که عملیات اجرایی آن در سال 1401 به اتمام رسید و آماده بهره برد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 پروژه ریلی جدید امسال افتتاح می شود

4 پروژه ریلی جدید امسال افتتاح می شود