مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 فروردین 1402 ساعت 09:252023-03-26بين الملل

عملیات «حواره» امنیت ارتش رژیم صهیونیستی را تحقیر کرد


سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین به عملیات جدید نیروهای مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در جنوب نابلس واکنش نشان داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، طارق سلمی سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که عملیات اخیر در حواره علیه نظامیان صهیونیست بار دیگر قدرت مقاومت را در غافلگیر کردن دشمن و تحقیر کردن امنیت ارتش آن اثبات کرد.

وی افزود: این عملیات جدید یک پیام مشخص و آشکار دارد؛ مقاومت از خون فرزندان و رهبران خود نمی گذرد و این بخشی از تاوانی است که رژیم صهیونیستی به دلیل ترور رهبران مقاومت باید آن را بپردازد.

شب گذشته رسانه های اسراییلی اعلام کردند نظامیان این رژیم در جنوب شهر نابلس هدف تیراندازی افراد مسلح قرار گرفتند و در این تیراندازی دست کم 2 نظامی صهیونیست زخمی شدند.

شبکه الجزیره به نقل از کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد افراد مسلح از داخل یک خودرو به نیروهای ارتش اسراییل در شهرک حواره در جنوب نابلس تیراندازی کردند.

حازم قاسم ، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به این عملیات تأکید کرد، این عملیات نشان دهنده ضعف سیستم نظامی و امنیتی ارتش رژیم صهیونیستی در برابر اراده جوانان مقاومت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملیات «حواره» امنیت ارتش رژیم صهیونیستی را تحقیر کرد

عملیات «حواره» امنیت ارتش رژیم صهیونیستی را تحقیر کرد