مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 فروردین 1402 ساعت 16:392023-03-25پزشكي

حمله به بالگرد اورژانس هوایی در اندیکا/ ضرب و شتم نیروهای اورژانس به جرم فوت بیمار!


سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به حمله به بالگرد اورژانس هوایی در اندیکا، از ضرب و شتم نیروهای اورژانس توسط نزدیکان یک بیمار خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، عارف شرهانی مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت 9:45 روز گذشته (4 فروردین ماه) شبکه بهداشت و درمان اندیکا برای انتقال یک بیمار 26 ساله بد حال که به دلیل تصادف دچار هد تروما شده و در درمانگاه قلعه خواجه بستری بود از ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی اهواز درخواست اعزام بالگرد کرد.

   وی افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، در ساعت 10:05 بالگرد هوایی مسجدسلیمان به روستای قلعه خواجه اندیکا اعزام و در ساعت 10:24 در محل نشست اما هنگام عملیات CPR بیمار جان باخت.

سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی در ارتفاعات قلعه خواجه، فاصله محل نشستن بالگرد تا درب درمانگاه حدود 150 متر بود و مردم فکر کرده بودند که بالگرد دیر به محل اعزام شده است.

در این شرایط، نزدیکان بیمار به محض شنیدن خبر فوت، با سنگ و چوب به بالگرد حمله کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمله به بالگرد اورژانس هوایی در اندیکا/ ضرب و شتم نیروهای اورژانس به جرم فوت بیمار!

حمله به بالگرد اورژانس هوایی در اندیکا/ ضرب و شتم نیروهای اورژانس به جرم فوت بیمار!