مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 فروردین 1402 ساعت 11:202023-03-25ورزشي

برگزاری مسابقات جام مولای عرشیان در اصفهان در 27 رشته ورزشی


رییس اداره ورزش همگانی شهرداری اصفهان گفت: مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان در 27 رشته ورزشی ویژه دختران و پسران در شب های ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

- محسن رویگری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیست و دومین دوره مسابقات ورزشی جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و نخستین روزهای سال 1402 برگزار می شود.

وی افزود: این مسابقات در 27 رشته ورزشی برای پنج رده سنی در شب های ماه مبارک رمضان ویژه عموم شهروندان برگزار می شود که البته تعدادی از رشته ها در رده سنی آزاد برگزار خواهد شد.

رییس اداره ورزش همگانی و محلات سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با اعلام اینکه مسابقات رده های سنی پایین قبل از افطار و رده های سنی بالاتر از بعد از افطار تا پاسی از شب برگزار می شود، اظهار کرد: این مسابقات از تاریخ 5 فروردین تا اول اردیبهشت 1402 در شب های ماه رمضان در مجموعه های ورزشی و متفرقه مناطق پانزده گانه شهر اصفهان برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه هر رشته ورزشی متناسب با رده های سنی خردسال، نونهال، نوجوان، جوان و بزرگسال در آن رشته تعریف شده است، گفت: به عنوان مثال مسابقات والیبال بانوان در رده سنی آزاد یا فوتسال برای پیشکسوتان برگزار خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری مسابقات جام مولای عرشیان در اصفهان در 27 رشته ورزشی

برگزاری مسابقات جام مولای عرشیان در اصفهان در 27 رشته ورزشی