مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 فروردین 1402 ساعت 10:552023-03-25اقتصادي

آزادسازی نزدیک به 7200 هکتار از اراضی زراعی و ملی استان البرز


در سال گذشته با اقدامات مقابله ای انجام شده ضمن مقابله با تغییر کاربری ها و حفظ اراضی ملیَ، مجموعا از نزدیک به 7200 هکتار از اراضی ملی و زراعی استان آزادسازی شده است.

- ایسنا/البرز رییس کل دادگستری استان البرز گفت: در سال گذشته با اقدامات مقابله ای انجام شده ضمن مقابله با تغییر کاربری ها و حفظ اراضی ملیَ، مجموعا از نزدیک به 7200 هکتار از اراضی ملی و زراعی استان آزادسازی شده است.

به گزارش ایسنا، حسین فاضلی هریکندی به تشریح اقدامات دادگستری کل استان البرز در زمینه مقابله با تغییر کاربری های غیرمجاز در سال گذشته پرداخت و گفت: در مجموع با توجه به اقدامات انجام شده در استان، در سال 1401 جمعا 7029 هکتار از اراضی در معرض تغییر کاربری با اعمال تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها آزادسازی شد.

رییس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه اولویت در قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز استان البرز ، پیشگیری و اقدام به موقع است متذکر شد: در این راستا بیشترین آمار مقابله با تغییر کاربری ها به ترتیب در حوزه های قضایی ساوجبلاغ به میزان 2450 هکتار، کرج به مقدار 2000 هکتار، چهارباغ به میزان 1300 هکتار و نظرآباد نیز 560 هکتار بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادسازی نزدیک به 7200 هکتار از اراضی زراعی و ملی استان البرز

آزادسازی نزدیک به 7200 هکتار از اراضی زراعی و ملی استان البرز