مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 فروردین 1402 ساعت 09:232023-03-25سياسي

گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز/ نهضت ملی مسکن طرحی برای خانه دار شدن یا بدهکار شدن؟


طرح ملی مسکن در شهر مشکان شهرستان نی ریز اینگونه شده است که بنیاد مسکن قراردادی را به متقاضیان زمین این طرح ارسال کرده که بر اساس آن سالانه هر شخص می بایست بسته به متراژ زمینی که تحویل گرفته است مبالغ زیادی اجاره پرداخت نماید .

- به گزارش خبرگزاری فارس از نی ریز، یکی از وعده های مهم دولت آیت الله رییسی به مردم قشر ضعیف خصوصا جوانان، خانه دار کردن آنان است.

دولت اعلام کرد در چهارسال ریاست جمهوری آیت الله رییسی قرار است چهار میلیون مسکن ساخته شود یعنی سالی یک میلیون مسکن، هر چند دسترسی به این ایده آل مطرح شده با روند بروکراسی اداری و تخصیص زمین برای اجرای این طرح و حرکت ضعیف برخی مدیران دستگاه های اجرایی بعید به نظر میرسد اما به هر حال این امید در دل مردم زنده است که بالاخره یک قواره زمین حال چه برای ساخت منزل ویلایی یا بنا به شرایط محل ساخت خانه به صورت آپارتمانی به آن ها تعلق میگیرد.

این موضوع برای مردمی که به شدت از لحاظ مالی درفشار هستند به نقطه امیدی تبدیل شده تا بتوانند بالاخره روزی از دست هزینه های گزاف اجاره بها رهایی یابند.

موضوع طرح ملی مسکن البته در شهر مشکان بخش پشتکوه شهرستان نی ریز اینگونه نیست ومردم با اقدام اخیر بنیاد مسکن در جهت اخذ اجاره بها سنگین زمین تحویلی علاوه بر مبلغ پیش پرداخت 40 میلیون تومانی یک شبه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز/ نهضت ملی مسکن طرحی برای خانه دار شدن یا بدهکار شدن؟

گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز/ نهضت ملی مسکن طرحی برای خانه دار شدن یا بدهکار شدن؟