مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 فروردین 1402 ساعت 13:052023-03-24فرهنگي

مالک بودم حاضر به پخش تلویزیونی«های پاور» نمی شدم/ملاحظات فارابی!


مهدی عظیمی میرآبادی یکی از تهیه کنندگان فیلم سینمایی «های پاور» به ارائه توضیحاتی درباره دلایل پخش تلویزیونی این فیلم در ایام نوروز و پیش از اکران عمومی پرداخت.

- مهدی عظیمی میرآبادی یکی از تهیه کنندگان فیلم سینمایی های پاور به ارائه توضیحاتی درباره دلایل پخش تلویزیونی این فیلم در ایام نوروز و پیش از اکران عمومی پرداخت.

مهدی عظیمی میرآبادی یکی از تهیه کنندگان فیلم سینمایی های پاور به کارگردانی هادی محمدپور از فیلم های رونمایی شده در چهل ویکمین جشنواره فیلم فجر، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پخش تلویزیونی این فیلم در ایام نوروز قبل از اکران عمومی آن در سینماها گفت: واقعیت این است که ما تصمیم گیری درباره پخش تلویزیونی فیلم را به بنیاد سینمایی فارابی واگذار کرده بودیم.

این بنیاد کمک هایی کرده بود تا این فیلم به سرانجام برسد و توافقی هم در این زمینه داشتیم.

وی تأکید کرد: آقای اباذر جوکار به عنوان تهیه کننده دوم و نماینده مالک فیلم یعنی نیروی پدافند هوایی ارتش هم در مذاکراتی به این تصمیم رسیده بودند که براساس توافق های صورت گرفته و به دلیل برخی ملاحظات اقتصادی، بهتر بوده فیلم از تلویزیون پخش شود.

من خیلی با این تصمیم موافق نبودم اما بالاخره تصمیمی بود که بر سر آن توافق شده بود و من هم در اجرای آن چندان مخالفتی نکردم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مالک بودم حاضر به پخش تلویزیونی«های پاور» نمی شدم/ملاحظات فارابی!

مالک بودم حاضر به پخش تلویزیونی«های پاور» نمی شدم/ملاحظات فارابی!