مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 فروردین 1402 ساعت 14:452023-03-23ورزشي

اقامت بیش از 61 هزار مسافر نوروزی در لرستان


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از اقامت 61 هزار و 575 مسافر نوروزی در این استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، عطا حسن پور در سخنانی، اظهار داشت: از ابتدای سفرهای نوروزی تاکنون 61 هزار و 575 نفر در مراکز اقامتی لرستان اسکان یافتند که از این تعداد، 10 هزار و 58 نفر در هتل ها، 117 نفر در اقامتگاه های سنتی و 992 نفر در مجتمع های گردشگری پذیرش شدند.

وی افزود: همچنین سه هزار و 661 نفر در مهمان پذیرها، 192 نفر در هتل آپارتمان ها، دو هزار و 504 نفر در اقامتگاه های بوم گردی و 50 نفر در متل ها اقامت داشته اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در خصوص دیگر مراکز اقامتی استان، گفت: در طرح خانه مسافر نیز هشت هزار و 609 نفر و در مجموع اقامتگاه های موقت مسافران نوروزی سه هزار و 852 نفر اسکان داده شدند.

حسن پور، تعداد اسکان در اقامتگاه های آموزش و پرورش را 30 هزار و 674 نفر و سایر اقامتگاه ها از جمله مهمانسراهای ادارات، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی را 886 نفر اعلام کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقامت بیش از 61 هزار مسافر نوروزی در لرستان

اقامت بیش از 61 هزار مسافر نوروزی در لرستان