مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 فروردین 1402 ساعت 12:152023-03-22اجتماعي

مردم از هرگونه تظاهر به روزه خواری خودداری کنند/فعالیت اماکن فاقد مجوز یک ساعت قبل از اذان


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، - فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اطلاعیه ای صادر و اعلام کرد: سرنشینان وسایل نقلیه و مردم موظف به رعایت حرمت این ماه بوده و انتظار می رود از هرگونه تظاهر به روزه خواری، ایجاد آلودگی صوتی و اعمال منافی شئونات اسلامی و اخلاقی خودداری کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، ماه تزکیه و خودسازی توجه هموطنان عزیز به ویژه متصدیان واحدهای صنفی و اماکن عمومی را به رعایت و اجرای موارد زیر جلب کرد.

متصدیان هتل ها، مهمانپذیرها، رستوران های بین راهی، پایانه ها، فرودگاه ها و ایستگاه های راه آهن با اخذ مجوز از مراکز ذیربط و ضمن رعایت شئون اسلامی و پوشاندن فضای خود (به نحوی که از بیرون قابل رویت نباشد) می توانند به مسافران خود خدمات ارائه کنند و فعالیت سایر اماکن پذیرایی فاقد مجوز ویژه ماه مبارک رمضان از یک ساعت قبل از اذان مغرب (افطار) مجاز است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم از هرگونه تظاهر به روزه خواری خودداری کنند/فعالیت اماکن فاقد مجوز یک ساعت قبل از اذان

مردم از هرگونه تظاهر به روزه خواری خودداری کنند/فعالیت اماکن فاقد مجوز یک ساعت قبل از اذان