مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اسفند 1401 ساعت 19:102023-03-13بين الملل

واکنش معاون مطبوعاتی به حمله تروریستی اخیر به اهالی رسانه

واکنش معاون مطبوعاتی به حمله تروریستی اخیر به اهالی رسانه

فرشاد مهدی پور حمله به دفتر خبرگزاری صدای افغان(آوا) در شهر مزارشریف، مرکز استان بلخ در شمال افغانستان و هدف قرار دادن یک برنامه فرهنگی و رسانه ای با حضور جمع زیادی از خبرنگاران را محکوم و ابراز امیدواری کرد که عاملان این اقدامات تروریستی به زودی به دست عدالت سپرده شوند.

- فرشاد مهدی پور حمله به دفتر خبرگزاری صدای افغان(آوا) در شهر مزارشریف، مرکز استان بلخ در شمال افغانستان و هدف قرار دادن یک برنامه فرهنگی و رسانه ای با حضور جمع زیادی از خبرنگاران را محکوم و ابراز امیدواری کرد که عاملان این اقدامات تروریستی به زودی به دست عدالت سپرده شوند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفت وگویی با ایسنا، با اشاره به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از خبرنگاران در این انفجار تروریستی، حمله به حریم رسانه و خبرنگاران را تلاشی مذبوحانه و بی ثمر برای بستن چشم و گوش و دهان جامعه توصیف کرد و افزود: تروریست ها، سابقه بلندی از ترور خبرنگاران و حمله به رسانه های آزادِ افغانستان دارند و نفس های آزاد بسیاری را به ناحق در خون خود غلتانده اند.

مهدی پور ضمن اظهار تاسف و تاثر از شهادت و زخمی شدن شماری از خبرنگاران و اصحاب رسانه افغانستان و اظهار همدردی با جامعه رسانه ای و خانواده های داغدیده آنان، ابراز امیدواری کرد که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش معاون مطبوعاتی به حمله تروریستی اخیر به اهالی رسانه

واکنش معاون مطبوعاتی به حمله تروریستی اخیر به اهالی رسانه