مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اسفند 1401 ساعت 12:002023-03-11اقتصادي

گوشت قرمز گرم از فردا در مازندران عرضه می شود

گوشت قرمز گرم از فردا در مازندران عرضه می شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به توزیع 454 تن مرغ منجمد در استان گفت: توزیع گوشت قرمز گرم نیز از فردا شروع می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حسن عنایتی کلیجی پیش ازظهر شنبه در جلسه تنظیم بازار استان با اشاره به توزیع 454 تن مرغ منجمد در استان گفت: در مناطق پرجمعیت شهری و روستایی توزیع مرغ و گوشت انجام شود تا هم مشهود باشد و هم همه مردم بتوانند از این خدمات بهره مند شوند.

وی از ورود گوشت قرمز گرم به استان از فردا خبر داد و اظهار کرد: پرتقال و سیب تنظیم بازاری بدون محدودیت در همه شهرستان ها توزیع می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه هفته حساسی را برای تأمین و توزیع اقلام اساسی پیش رو داریم، ادامه داد: همه توان خود را با بکارگیری همه ظرفیت ها برای تنظیم بازار بکارگیری کنیم.

عنایتی خاطرنشان کرد: اولویت اصلی تأمین مرغ برای استان مازندران است و گوشت و مرغ در بازارچه های عرضه مستقیم محصولات و نمایشگاه های بهاره در سراسر استان توزیع می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گوشت قرمز گرم از فردا در مازندران عرضه می شود

گوشت قرمز گرم از فردا در مازندران عرضه می شود