مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اسفند 1401 ساعت 12:452023-02-28اقتصادي

مدیریت بازار سیب زمینی به بخش خصوصی سپرده شد


نایب رییس اتاق بازرگانی ایران می گوید که بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، از این پس تمام آنچه به بازار سیب زمینی مربوط است را بخش خصوصی مدیریت خواهد کرد.

- نایب رییس اتاق بازرگانی ایران می گوید که بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، از این پس تمام آنچه به بازار سیب زمینی مربوط است را بخش خصوصی مدیریت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، پس از برگزاری آخرین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور وزیر اقتصاد و وزیر جهاد کشاورزی انجام شد، در حوزه کشاورزی دولت اختیارات جدیدی به بخش خصوصی داده است.

حسین سلاح ورزی، قائم مقام دبیر شورای گفت وگو و نایب رییس اتاق ایران مشکلات ناشی از تغییر عوارض صادراتی سیب زمینی از 12 به 70 درصد را یکی از موضوعات مورد بحث در این نشست عنوان کرد و گفت: در این باره به مجموعه اقدامات صورت گرفته از سوی دبیرخانه شورای گفت وگو اشاره و پیشنهادهایی مطرح شد.

در چارچوب همین پیشنهادها، ساداتی نژاد، وزیر کشاورزی از واگذاری مدیریت بازار سیب زمینی به انجمن ملی خبر داد.

بر اساس اظهارات او با این واگذاری، مدیریت کل بازار از تولید، تامین و حتی در صورت نیاز، واردات این محصول باید با برنامه ریزی و مدیریت انجمن ملی سیب زمینی صورت بگیرد، البته چنانچه در این فرآیند اختلال یا مشکلی پیش بیاید، وزارت کشاورزی ورود کرده و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیریت بازار سیب زمینی به بخش خصوصی سپرده شد

مدیریت بازار سیب زمینی به بخش خصوصی سپرده شد