مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اسفند 1401 ساعت 15:002023-02-26سياسي

پیامک های حقوقی چاره کاهش یا حل مشکلات حقوقی مردم نیست


رییس کانون وکلای دادگستری استان قم با بیان اینکه مشکلات حقوقی با ارسال یک پیامک حل نمی شود؛ زیرا برای رفع هر مشکل باید وضعیت هر فرد بررسی شود، - ایسنا/قم رییس کانون وکلای دادگستری استان قم با بیان اینکه مشکلات حقوقی با ارسال یک پیامک حل نمی شود؛ زیرا برای رفع هر مشکل باید وضعیت هر فرد بررسی شود، گفت: اگر دادگستری می خواهد پرونده ها کمتر شود باید قوانینی بگذارند که جلوی ورود پرونده و بروز اختلاف را بگیرد.

ابراهیم جلالیان در گفت وگو با ایسنا در رابطه با تفاوت ارقام قراردادهای حق الوکاله عنوان کرد: در رابطه با حق الوکاله وکیل های دادگستری، آیین نامه تعرفه حق الوکاله، مصوب رییس قوه قضاییه وجود دارد که در آن تعرفه حق الوکاله هر موضوع مشخص شده است، علاوه بر آن ماده 19 لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری نیز بیان می کند که توافق بین وکیل و موکل در مورد حق الوکاله لازم الاتباع است و وکیل و موکل می توانند در رابطه با میزان قرارداد توافق کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر هر کسی با هر توان مالی می تواند وکیل داشته باشد علاوه بر این اگر فردی توان اخذ وکیل نداشته باشد، اداره معاضدتی کانون وکلای دادگستری، به صورت رایگان وکیل در اختیار افراد قرار می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیامک های حقوقی چاره کاهش یا حل مشکلات حقوقی مردم نیست

پیامک های حقوقی چاره کاهش یا حل مشکلات حقوقی مردم نیست