مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اسفند 1401 ساعت 12:562023-02-25اقتصادي

بهره برداری از محور فرعی روتک خاش، نیازمند 800 میلیارد تومان اعتبار

بهره برداری از محور فرعی روتک خاش، نیازمند 800 میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، عطاء الله اکبری ظهر امروز در بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از محور روتک خاش اظهار کرد: احداث این محور برای شهرستان خاش و مرکز استان بسیار با اهمیت بوده و طول این محور 120کیلومتر است که تاکنون 11کیلومتر آن به بهره برداری رسیده و 14 کیلومتر دیگر آن نیز در مسیر ساخت قرار دارد.

  وی افزود: تاکنون 330 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این محور که به عنوان یکی از سخت ترین و صعب العبور ترین راههای استان بشمار می رود هزینه شده است و همچنان جهت تکمیل آن که در توسعه مبادلات مرزی ایران و پاکستان حائز  اهمیت است 800 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: با بهره برداری این پروژه مسیر 350 کیلومتری سراوان_ جالق_ روتک  به 120 کیلومتر کاهش می یابد.

اکبری تاکید کرد: با توجه به اینکه ساخت مسیرهای ارتباطی یکی از مهمترین شاخص های توسعه یافتگی مناطق مختلف است تلاش همکاران ما در این اداره کل به منظور تردد روان و ایمن کاربران جاده ای و کمک به رشد شتابان استان تسریع در توسعه زیرساخت های جاده ای است.

پایان پیام/3139


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از محور فرعی روتک خاش، نیازمند 800 میلیارد تومان اعتبار

بهره برداری از محور فرعی روتک خاش، نیازمند 800 میلیارد تومان اعتبار