مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 بهمن 1401 ساعت 14:552023-02-08سياسي

مثبت تجربه در بهاباد رونمایی شد


طرح مثبت تجربه با شعار تفکر جهادی راه بهتر زیستن با امضاء تفاهم نامه همکاری مابین بهزیستی استان، مراکز مثبت زندگی و بسیج سازندگی بهاباد با هدف ارائه خدمات متنوع به جامعه هدف در این شهرستان رونمایی شد.

- رضا ابهت مدیر کل بهزیستی استان یزد در مراسم امضاء تفاهم نامه و رونمایی از طرح مثبت تجربه و همکاری با بسیج سازندگی شهرستان بهاباد، مهمترین نیاز جامعه هدف این طرح را تفکر بسیجی و تامین نیازهای آن ها در قالب گروه های جهادی خواند و اظهار کرد: مثبت تجربه در واقع به معنی تفکر جهادی، راهی برای بهتر زیستن است که در این زمینه، تفاهم نامه مشترکی بین اداره بهزیستی بهاباد و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان به امضا رسید.

وی در خصوص امضاء تفاهم نامه همکاری سه جانبه فی ما بین بهزیستی، بسیج سازندگی و کانون مراکز مثبت زندگی، گفت: این تفاهم نامه با موضوع ارتقای توانمندی های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و معیشتی خانواده­های تحت پوشش مراکز مثبت زندگی بهزیستی در شهرستان بهاباد امضاء شد.

ابهت ضرورت تعامل مراکز مثبت زندگی بهزیستی با گروه های جهادی را یادآور شد و گفت: گروه های جهادی با ارائه فعالیت ها و خدمات تخصصی در راستای مردمی سازی فعالیت های دولت گام های خوبی برداشته اند و گروه های جهادی درمان، آموزش و مسکن برخی از اقدامات تخصصی آنهاست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مثبت تجربه در بهاباد رونمایی شد

مثبت تجربه در بهاباد رونمایی شد